26 Mayıs 2017 Cuma

SolidWorks Kursu İstanbul

Herkese Merhaba!
İlk 3 boyutlu Windows'a entegre katı modelleme yazılımı olan, mühendislere, tasarımcılara ve yaratıcı ürünler ortaya çıkaran kişilere mükemmel ürünler tasarlamalarında ihtiyaç duyacakları tüm araçları sağlayan SolidWorks kursuna İstanbul'da gitmeyi düşünüyorsanız Kuantum Akademi ile iletişime geçmeden, gerekli bilgileri almadan lütfen kayıt olmayınız.

solidworks kursu İstanbul kuantum akademi

Sektörde uzman eğitmenlerle hafta içi ve hafta sonu olmak üzere grup ve özel eğitimler verilmektedir. Ayrıca %100 öğrenme garantisi vardır. Bu ne demek oluyor derseniz eğitimlere devamsızlık yapmadan geldiğiniz takdirde, öğrenemediğiniz konular ya da takıldığınız noktalar olursa bir sonraki eğitime ücretsiz olarak katılabilirsiniz. Bizim için önemli olan programı öğrenmeniz ve tasarımlarınızı hayata geçirebilmenizdir. Yani SolidWorks programını öğrenmeden sizi bırakmıyoruz :)

SolidWorks  kursu ile ilgili her hangi bir sorunuzda info@kuantumakademi.com.tr adresine mail atabilir, 0216 494 38 84 nolu telefondan bizi arayabilir ya da Tuzla İçmeler Köprüsü'nde bulunan kurumumuza gelebilirsiniz.


"İyi tasarımla büyük tasarım arasındaki fark zekadır."
Tibor Kalman




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder